Головна » 2015 » May » 18 » Діти мандрували відділом природи обласного музею слідами звірів
17:23
Діти мандрували відділом природи обласного музею слідами звірів
Діти мандрували відділом природи обласного музею слідами звірів

   У дні святкування Міжнародного дня музею відділ природи Волинського краєзнавчого музею презентував нову розважальну екскурсію – зоологічний квест «Слідами звірів». Мета заходу – замінити традиційну форму знайомства учнівської молоді з експозицією відділу природи на веселе інтерактивне дійство.

   Захід був приурочений і до Міжнародного дня біологічного різноманіття (22 травня). У першій частині екскурсії учні 5 класу школи № 12 міста Луцька познайомились із багатством органічного світу Волині, рідкісними тваринами і рослинами краю, дали відповідь на питання: «Чому все більше і більше видів опиняється під загрозою зникнення, і біднішим стає життя на нашій планеті?».

   Виконавши три веселі розважальні завдання зоологічного квесту, школярі продемонстрували своє вміння орієнтуватися за картою-схемою, відшуковувати сховані завдання-«скарби», розрізняти звірів за відбитками їх лап, вирішувати жартівливі тести про яскравих представників тваринного світу волинського краю. У ході змагань юні природолюби показали спостережливість і здатність логічно мислити. Найбільше зацікавлення викликало третє завдання квесту – складання зображення однієї з діорам із пазлів і порівняння його з оригіналом.

   Як перші учасники інтерактивної екскурсії «Слідами звірів», п’ятикласники отримали призи за злагоджену командну роботу і хороші знання живої природи Волині.

   Запрошуємо всіх бажаючих спробувати свої сили у веселому розважальному квесті та приємно провести час у відділі природи Волинського краєзнавчого музею.

Фото Л.Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 887 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]