Головна » 2015 » Травень » 05

   5 травня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею, на вшанування пам’яті загиблих в роки Другої світової війни, був представлений моноспектакль «Мне страшен мир, в котором нет тебя».

   7 травня о 15.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться захід «Символи пам’яті», присвячений Дню пам’яті та примирення та 70-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Метою заходу є вшанування пам’яті усіх загиблих українців у Другій світовій війні.

   У неділю, 17 травня о 12 годині, на території Затурцівського музейного комплексу відбудеться фестиваль народного мистецтва „Над королівським шляхом”, присвячений Міжнародному дню музеїв та родинам, члени яких беруть участь у воєнних діях на сході України.

   До дня пам’яті та примирення в історичному музеї Нововолинська розповіли школярам про жахливі наслідки глобального військового конфлікту – Другої Світової війни для України та Світу.

   У другу неділю травня відзначають одне з головних родинних свят – День Матері. Напередодні свята, 6 травня о 12.00 год. Волинський краєзнавчий музей запрошує на літературно-мистецький вечір «Триєдине слово – Мати».