Головна » 2015 » Травень » 13

   Напередодні Міжнародного дня музеїв, 14 травня о 12.00 год. у Музеї історії Луцького братства відбудеться відкриття виставка „Волинь фотографічна. Відображення часу”. Для експозиції виставки відібрані музейні предмети останньої чверті XIX – першої третини XX ст.: фотосвітлини та відповідні часові пластинчасті фотоапарати, фоторамки, фотоальбоми, меблі, якими відтворено інтер’єр фотосалону.

   14 травня о 14.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї, в рамках святкування Міжнародного дня музеїв, відбудеться показ колекцій одягу «Волинська мода: традиції і сучасність».

   У ці травневі дні музейний комплекс, що знаходиться в урочищі Лопатень Ківерцівського р-ну, відвідують дорослі і діти з Волині та сусідніх областей. Їдуть, щоб віддати шану загиблим у роки війни, покласти квіти на могили та до обеліска Слави, оглянути партизанські землянки, ознайомитися з експонатами музеїв Волинського лісу та Партизанської слави, садибою лісівника, старовинною пасікою, пройтися екологічною стежкою, попити цілющої радонової водиці з лісового джерела.