Головна » 2018 » February » 22

В експозиції відділу давньої історії Волинського краєзнавчого музею 23 лютого відбудеться тематичний захід «Вітольд Ауліх та його дослідження на Зимнівському городищі». Початок о 14.00.

У Волинському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки «Палітра душі» художника-аматора Миколи Фесюка з Рівненщини, на якій представлені натюрморти, пейзажі, портрети родини митця.

До 147-річчя з дня народження Лариси Петрівни Косач-Квітки у виставковому залі Музею Лесі Українки підготували виставку «Товаришки» (творча співдружність Лесі Українки й Ольги Кобилянської) з фондової колекції Волинського краєзнавчого музею, Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки, Музею Лесі Українки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

До 147-ої річниці від дня народження Лесі Українки, для шанувальників творчості поетеси підготовлена виставка з фондів бібліотеки Волинського краєзнавчого музею «До тебе, моя ти Україно, мила, кохана… струна моя перша озветься…».

Подіям на Майдані, героям Небесної Сотні був присвячений урок мужності «Герої не вмирають», проведений у Кортеліському історичному музеї для учнів 8 класу місцевої школи.