Головна » 2018 » February » 19

З нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні Волинський краєзнавчий музей запрошує оглянути стаціонарну музейну виставку «Герої не вмирають!», присвячену пам’яті Небесної Сотні.

Під такою назвою в Іваничівському історичному музеї діє фотодокументальна виставка приурочена подіям чотирирічної давності – Революції Гідності та Дню Героїв Небесної Сотні.

Семінар на тему “Геноцид ромів Волині у роки Другої світової війни. Проблеми дослідження та подолання стереотипів у викладанні історії у загальноосвітній школі” відбувся у Ківерцівському краєзнавчому музеї.

У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки відбулась зустріч з воїном-миротворцем, кінологом, інспектором по пошуку зброї що виконував миротворчу діяльність у Косово у 2001–2002 роках.

У Волинському краєзнавчому музеї 23 лютого о 12-ій годині відбудеться музейна зустріч «Ті вічні пісні, ті єдинії спадки…» з нагоди 147-ої річниці від дня народження Лесі Українки.

Міністерство культури України, Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв запрошують 16–20 квітня 2018 р. взяти участь у семінарі-практикумі з актуальних питань організації та проведення державної експертизи культурних цінностей (предметів декоративно-ужиткового мистецтва).