Головна » 2018 » February » 27

Фотодокументальна виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917–1921» діє в Любомльському краєзнавчому музеї. Нагадаємо, що даний проект створений Українським інститутом національної пам’яті в рамках відзначення річниці національно-визвольних змагань 1917-1921 рр. Для тимчасового експонування виставка була надана Волинським краєзнавчим музеєм.

2 березня о 12 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться презентація фотодокументальної виставки про досвід безкомпромісної боротьби УПА із нацистським і комуністичним тоталітарними режимами: «УПА – відповідь нескореного народу. Повстанці проти нацизму і комунізму».

Нещодавно в Любомльському краєзнавчому музеї відкрилась виставка, присвячена подіям Революції Гідності. В її основі – фотодокументальний проект Волинського краєзнавчого музею «Герої не вмирають», доповнений матеріалами, переданими у фонди музею учасниками Євромайдану.

1 березня о 14 годині у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться ювілейний вечір «Павло Тутковський і Волинь» до 160-річчя від дня народження вченого – видатного українського географа, геолога, педагога, одного із перших 12 академіків Академії наук України, дослідника природи Волині.

З нагоди 147-ї річниці від дня народження Лесі Українки у Луцьку показали безцінний музейний раритет. Це – оригінал рукопису Лесі Українки, зошит із народними піснями, що були популярними на Волині за життя письменниці