Головна » 2018 » February » 27 » Виставка «Герої не вмирають» діє у Любомльському краєзнавчому музеї
21:44
Виставка «Герої не вмирають» діє у Любомльському краєзнавчому музеї
Виставка «Герої не вмирають» діє у Любомльському краєзнавчому музеї

Нещодавно в Любомльському краєзнавчому музеї відкрилась виставка, присвячена подіям Революції Гідності. В її основі – фотодокументальний проект Волинського краєзнавчого музею «Герої не вмирають», доповнений матеріалами, переданими у фонди музею учасниками Євромайдану.

Участь у відкритті виставки взяли представники влади, керівники установ та організацій району, учні місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, вчителі та жителі м. Любомль та ін.

Відкривав та вів захід директор музею Юрій Фініковський. У вступному слові він наголосив на значенні Майдану для сьогоднішнього українського суспільства, його основних здобутках, а також зосередив увагу на участі жителів Любомльщини в подіях 2013–2014 рр. на Майдані в м. Київ.

Своїми враженнями від виставки ділились голова Любомльської районної ради, учасник Революції Гідності Микола Сушик, перший заступник голови Любомльської РДА Олександр Герасимчук.

Цікавими були також спогади учасників Майдану Андрія Дем’янчука, Івана Шишути, депутата обласної ради, голови Волинського обласного комбатантського об'єднання «Легіон Свободи» Сергія Духницького. Вірші про Революцію Гідності читав член Народного Руху України Василь Абрамчук.

Наостанок директор краєзнавчого музею Юрій Фініковський подякував усім, хто виявив особисту зацікавленість виставкою і завітав на її відкриття.

Варто додати, що експозиція «Герої не вмирають» діятиме протягом одного місяця і чекатиме своїх відвідувачів.

Колектив Любомльського краєзнавчого музею дякують за допомогу в організації виставки своїм колегам із відділу новітньої історії Волинського краєзнавчого музею та директору музею Анатолію Михайловичу Силюку!

Працівники Любомльського краєзнавчого музею

Категорія: Любомльський краєзнавчий музей | Переглядів: 526 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]