Головна » 2017 » Травень » 13

   18 травня у Нововолинському історичному музей відбудеться „День відкритих дверей” з нагоди Міжнародного дня музеїв.

   15 травня о 14 год., напередодні Міжнародного дня музеїв, у Музеї волинської ікони відкривається виставка «Небесне воїнство. Образи святих воїнів на волинських іконах ХVIІ–ХІX ст.». Це спільний проект музейних закладів Волині і Рівненщини – Музею волинської ікони та Державного історико-культурного заповідника м. Острога.

   24 травня 2017 р. об 11:00 у Волинському краєзнавчому музеї на базі Музею історії Луцького братства Linda Norris та Rainey Tisdale проведуть воркшоп на тему «Креативність у музейній практиці», а також представлять український переклад книги «Креативність в музейній практиці».

   На засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму депутати розглянули клопотання про виділення коштів на ремонт музею В'ячеслава Липинського в селі Затурці Локачинського району.

   Найкращі дипломні роботи студентів факультету мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки увійшли до експозиції «Арт-феєрія»

   Проголосити 2017 роком іконописця Йова Кондзелевича, якого вчені порівнюють зі славетним Рафаелем, пропонують науковці. Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму