Головна » 2017 » May » 13 » Профільна комісія Волиньоблради клопочеться про виділення коштів на капітальні ремонти закладів культури
12:20
Профільна комісія Волиньоблради клопочеться про виділення коштів на капітальні ремонти закладів культури
Профільна комісія Волиньоблради клопочеться про виділення коштів на капітальні ремонти закладів культури

На засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму депутати розглянули клопотання про виділення коштів на ремонт приміщень облмуздрамтеатру.

Зі слів начальника управління культури ОДА Валерія Дмитрука, в минулі роки було виконано ремонт основного корпусу театру. Втім є проблеми з господарською будівлею, де зберігаються декорації та розташовані майстерні, в яких виготовляють реквізити. Дах цієї будівлі в аварійному стані, приміщення затікає під час дощів та злив. На ремонт покрівлі потрібно 400 тисяч гривень.
Члени комісії рекомендували депутатам підтримати пропозицію виділити кошти з обласного бюджету та дали відповідні рекомендації колегам з бюджетної комісії.

Підтримано також клопотання про виділення понад 200 тисяч з обласного бюджету на ремонт музею В'ячеслава Липинського в селі Затурці Локачинського району. Це – філія обласного краєзнавчого музею. Його директор Анатолій Силюк повідомив депутатам, що в музеї В’ячеслава Липинського прогнила підлога у фойє. Також ремонту потребує фасад будівлі та підвальні приміщення. Відповідно до проектно-кошторисної документації, вартість робіт становитиме 220 тисяч гривень.

Джерело: Волинська обласна рада

Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 691 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]