Головна » 2017 » Травень » 07

   7 травня вже втретє відбулося паломництво вірних Луцького екзархату Української Греко-Католицької Церкви до Холмської Чудотворної ікони Богородиці у Музеї волинської ікони.

  Маневицький краєзнавчий музей спільно з Волинським краєзнавчим музеєм та ін. запрошують взяти участь 16-17 травня 2017 року у Міжнародній науково-практичній конференції «Маневицький човен – моноксил: стан зберігання та перспективи дослідження, консервації, реставрації і музеєфікації».

Інформаційний лист
Порядок роботи конференції

   До Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки з села Навіз Рожищенського району передали цікавий експонат – надмогильний камінь, який знайшли у фундаменті старої хати.

   Публікуємо фотовідгук поетеси і письменниці, журналіста і публіциста, учасниці програм на радіо Молдова Алли Ступіної з міста Кишинева, в якій вона ділиться своїми враженнями про місто Луцьк, зокрема, про Волинський краєзнавчий музей

   13 травня (субота) о 20.00 годині у Художньому музеї відбудеться «Ніч музеїв – 2017» за темою «Українське рица́рство: відвага і честь».