Головна » 2017 » Травень » 16

   Любомльський краєзнавчий музей запрошує жителів та гостей Волинського краю на святкові урочистості з нагоди Міжнародного дня музеїв. Захід відбудеться 17 травня о 16.00 год.

   У четвер, 18 травня об 11 год., у приміщенні Волинського краєзнавчого музею відбудеться відкриття виставки «Довге повернення в Україну», присвяченої 100-річчю від дня народження Голови Поводу ОУН Олега Штуля (1.7.1917 – 4.11.1977)

   У Музеї волинської ікони відбулася презентація виставки «Небесне воїнство. Образи святих воїнів на волинських іконах ХVIІ–ХІX ст.». Це спільний проект музейних закладів Волині і Рівненщини – Музею волинської ікони та Державного історико-культурного заповідника м. Острога.

   До Міжнародного дня музеїв Іваничівський історичний музей проводить День відкритих дверей, акції «Подаруй музею експонат» та «Селфі у вишиванці з улюбленим експонатом музею».

Завітайте до музею! Там щиро раді гостям!

   У загальноосвітній школі містечка Устилуга відбулася науково-практична конференція. Її учасниками були вчителі та учні Устилузької школи, вчителі-історики з Володимир-Волинського району, музейні працівники і науковці з Луцька і Володимира-Волинського.

   У надвечір’я 18 травня, з 20-30 по 22-00, запрошуємо усіх цікавих на музейне театралізоване дійство «Під прицілом Кліо: Луцьке братство», яке розпочнеться біля «в’їзної брами» храму Воздвиження Чесного Хреста