Головна » 2013 » Лютий » 25
Зима у Рокинівському музеї-скансені.
   У Музеї історії сільського господарства Волині-скансені відкрилася фотовиставка, присвячена зимі. На стендах – оригінальні кольорові знімки із зображеннями чарівної природи нашого краю.
В історико-культурному заповіднику „Старий Луцьк” відбувся концерт до Дня народження Лесі Українки.
   Українська співачка і композитор Тетяна Ціхоцька та учні музичних шкіл міста відзначили День народження Лесі Українки концертом. Захід відбувся 25 лютого у приміщенні дирекції історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».
   В обласному центрі Волині відзначають 142-річчя від дня народження Лесі Українки. Східноєвропейський національний університет вирішив вшанувати не тільки поетесу, але й її родину, виставкою «Волинські образки: українська еліта в долях, фактах і документах». Експозиція розмістилася у музеї Лесі Українки СНУ.
   У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки 25 лютого відбулося відкриття виставки „Лісова пісня” Лесі Українки в роботах Софії Караффи – Корбут” з фондів Музею „Лісова пісня” урочища Нечимне.
   Колодяжне – свята земля, бо тут колиска таланту великої Лесі Українки, слово якої пломеніє і засвічує, допомагає доростати до самих себе, стати і бути українцями.