Головна » 2013 » Лютий » 01
   1 лютого заступник Володимир-Волинського міського голови Лариса Кулікова провела нараду з керівниками Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир», історичного музею та відділу культури і туризму, на якій розповіла про участь в установчих зборах проекту «Шлях Гедиміновичів», ознайомила з планом заходів, затвердженим у Збаражі і доручила розробити відповідні заходи по Володимиру-Волинському.
Луцький історико-культурний заповідник запрошує до співпраці.
   Просимо потенційних меценатів, благодійників, всіх кому не байдужа доля історичної спадщини нашого міста, розглянути можливість сприяти реалізації проектів по збереженню, ремонту та реставрації пам’яток архітектури та містобудування національного та місцевого значення. Завдання наше полягає в тому, щоб зберегти в сучасному надбання минулого, усі витвори нашого історичного буття, аби передати їх майбутнім поколінням.
У Ківерцівському музеї проведено „круглий стіл” з ветеранами до 69-ї річниці визволення міста Ківерці.
   У Ківерцівському районному краєзнавчому музеї на честь свята було організовано „круглий стіл” з ветеранами, показ слайдів, присвячених темі визволення району, презентацію зразків вогнепальної зброї, мундирів та інших матеріалів.
   1 лютого до дня визволення м. Луцька від німецьких військ в місті відбулися урочисті заходи в яких взяли участь і члени ВООНСКУ. Зокрема це урочистий мітинг на Меморіалі Вічної Слави та зустріч із ветеранами у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки.
Вироби дитячих рук – у Торчинському музеї.
   Протягом січня у Торчинському історичному музеї діяла виставка дитячих робіт «З колядою, Україно!». Тут були представлені вироби вихованців місцевого будинку школяра (студій «Чарівний пензлик» і «Народна іграшка»).