Головна » 2013 » Лютий » 1 » Зустріч із ветеранами у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки до дня визволення Луцька.
14:16
Зустріч із ветеранами у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки до дня визволення Луцька.
Зустріч із ветеранами у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки до дня визволення Луцька.

1 лютого 2013 року до дня визволення м. Луцька від німецьких військ в місті відбулися урочисті заходи в яких взяли участь і члени ВООНСКУ. Зокрема це урочистий мітинг на Меморіалі Вічної Слави та зустріч із ветеранами у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки.
Краєзнавці, працівники музею та ліцеїсти  Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою мали змогу поспілкуватися з учасником визволення міста Петром Петровичем Маклаковим, та з ветераном Великої Вітчизняної війни, учасником Сталінградської битви Іваном Гавриловичем Михайліним.
 




Джерело: сайт ВООНСКУ
Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 625 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]