Головна » 2016 » May » 19

  З нагоди Міжнародного дня музеїв, відбулися святкові урочистості в Любомльському краєзнавчому музеї.

   У Волинському краєзнавчому музеї відбулась урочиста академія з нагоди Міжнародного дня музеїв. Участь в академії взяли представники місткої та обласної влади, а також науковці, краєзнавці та працівники музеїв.

   Волинський краєзнавчий музей та кафедра документознавства і музейної справи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки провели Шостий музейний круглий стіл на тему „Музейна справа на Волині: історія, теорія і практика”. У науковому заході взяли участь працівники музеїв та заповідників України, викладачі кафедри, студенти.

   Напередодні Міжнародного дня музеїв чудовий подарунок для Ківерцівського краєзнавчого музею зробили працівники Національного природного парку “Цуманська пуща”

   21 травня  2016 року в рамках відзначення Днів Європи в Україні у Луцькому замку відбудеться культурно-мистецький фестиваль «Луцький замок – колиска об’єднаної Європи».

  У Волинському краєзнавчому музеї відбулась культурно-мистецька акція «Ніч у музеї. Тут живе історія…», приурочена до Міжнародного дня музеїв «Ніч музеїв - 2016».