Головна » 2016 » May » 31

Історичний факультет Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки здійснює набір студентів для навчання за освітньою програмою:

Музеєзнавство, пам`яткознавство, культурний туризм

   У Волинському краєзнавчому музеї до Міжнародного дня захисту дітей 31 травня пройшов цикл заходів для діток різного віку.

   У день сотих роковин смерті І. Я. Франка, у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відбулося вшанування його пам'яті, адже це ім'я тісно пов'язане з родиною Косачів.

   Міжнародна нумізматична рада засуджує незаконні розкопки нумізматичних об’єктів та крадіжки, грабежі та будь-якого роду знищення, бо такі дії знищують цінну історичну інформацію. Водночас вона визнає важливість музейних зібрань, а також приватних колекцій.

   У Луцьку відбувся Форум колекціонерів, на який з’їхалися нумізмати, філателісти, боністи та власники незвичних колекцій з Волині, Львівщини та Рівненщини

   Сьогодні, о 16.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться презентація книги Олександра Дем’янюка та Ігоря Пасюка «Воєнна історія Волині: історичні нариси: в 5 т. Т. 3. 1914–1923».