Головна » 2013 » Березень » 06
   6 березня у Володимир-Волинському історичному музеї відбулося відкриття першої персональної родинної виставки майстрині із с.Заріччя Валентини Борусевич та її сина Олександра Барщевського.
   На території парку, який знаходиться в охоронній зоні літературно-меморіального музею Лесі Українки с.Колодяжне, працює техніка Ковельського міжрайонного управління водного господарства.
Археологи спілкувалися у музеї.
   У Волинському краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Прихована історія: археологічні дослідження на городищі Володимира-Волинського 2010-2012 років». Про знахідки на території городища присутнім розповів співробітник Волинського краєзнавчого музею Михайло Вашета. Відтак відбулася презентація книжки Сергія Панишка та Олексія Златогорського «Археологічні дослідження на городищі Володимира-Волинського в 2010-2012 роках». Потім пройшло обговорення результатів розкопок та перспектив подальших досліджень.
У Волинському краєзнавчому музеї відкрито виставку малярства Володимира Магінського.
   6 березня у Волинському краєзнавчому музеї відкрито виставку малярства Володимира Магінського.
Проведено літературно-мистецьку годину „Доля жінки в творчості Т.Г.Шевченка”.
   6 березня у меморіальній експозиції „Шевченківська світлиця Миколи Куделі” Волинського краєзнавчого музею відбулася літературно-мистецька година „Доля жінки в творчості Т.Г.Шевченка”, присвячена 199-й річниці від дня народження відомого українського поета.