Головна » 2013 » Березень » 04
   Нещодавно у Володимир-Волинському історичному музеї відбулася лекція до 125-літнього ювілею музею. Перед слухачами – студентами першого та четвертого курсів Володимир-Волинського педколеджу імені А.Кримського, виступив директор музею Володимир Стемковський, який представив наукових співробітників та розповів про значення Володимир-Волинського історичного музею у дослідженні та популяризації краєзнавчих знань у регіоні.
   Невдовзі лучани матимуть змогу не лише здобути навички збирання та розбирання військової зброї, а й матимуть нагоду зробити світлини у військовій формі поряд зі справжньою військовою технікою. Саме про такі плани Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки розповів його директор Ігор Пасюк.
Відбулась презентація фотодокументальної виставки „Тарас Шевченко і Волинь”.
   4 березня у Луцькому навчально-виховному комплексі „Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей” відбулась презентація нової фотодокументальної виставки „Тарас Шевченко і Волинь”, підготовленої науковцями відділу давньої історії Волинського краєзнавчого музею до 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка.