Головна » 2013 » Березень » 6 » Виставка топіаріїв та декупажу у Володимир-Волинському історичному музеї.
21:50
Виставка топіаріїв та декупажу у Володимир-Волинському історичному музеї.
Виставка топіаріїв та декупажу у Володимир-Волинському історичному музеї.
6 березня 2013 року у Володимир-Волинському історичному музеї відбулося відкриття першої персональної родинної виставки майстрині із с.Заріччя Валентини Борусевич та її сина Олександра Барщевського.
Валентина Сергіївна ще з дитячих років любила малювати, мріяла стати художником, але життя внесло свої корективи. Здобула професії закрійника, перукаря, педагогічний вуз закінчити завадила хвороба.
Через десятки років мамині мрії здійснив син Олександр, який обрав фах художника. Син навчив її писати писанки. Тож щороку напередодні Великодня, коли всі лягали спати, бралася до улюбленої справи. Згодом, після підключення вдома Інтернету, побачила, що своїми руками можна зробити багато чого і захотілося самій спробувати. Зайнялася вітражним розписом, виготовленням букетів з цукерок, топіаріїв (дерев щастя), почала працювати в техніці декупаж, кракелюр. Декоруванню пляшок нитками та стразами її навчила племінниця з Бердичева. Деякі ексклюзивні роботи майстрині знаходяться за кордоном.
На виставці представлені також гончарні вироби, вироби з лози та картини Олександра, який навчається на останньому курсі художнього вузу.
Виставка триватиме протягом березня, тож всі бажаючі можуть помилуватися неповторними витворами наших земляків, а, можливо, й самі після побаченого захочуть спробувати свої сили. Тут, головне, мати натхнення та бажання творити.
 
Джерело: сайт м.Володимира-Волинського
Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 715 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]