Головна » 2018 » January » 6 » «Зимовий калейдоскоп» у Ковельському музеї (ФОТО, ВІДЕО)
13:59
«Зимовий калейдоскоп» у Ковельському музеї (ФОТО, ВІДЕО)
«Зимовий калейдоскоп» у Ковельському музеї (ФОТО, ВІДЕО)

Якщо ви скучили за справжньою зимою та снігом — завітайте у картинну галерею Ковельського історичного музею. Представлена тут виставка дитячих малюнків та декоративно-прикладних робіт «Зимовий калейдоскоп» вирізняється різноманітністю кольорів, форм та сюжетів, – повідомляє ПАТ НСТУ ВРД.

Організатори та меценати конкурсу, як могли, підтримували творчий порив юних художників. Цього року 350 учасників представили на розсуд журі майже 500 творчих робіт.

«Ми маємо вже такий довгий вік нашого конкурсу, що здивувати нас з кожним роком, здається, вже неможливо. Але наші діти з цим успішно справляються. І вони нас дивують. Щоразу приносять нові сюжети, нові теми. А ми, як організатори, намагаємось якусь цікаву інсталяцію придумати… Думаю, нам це вдається», – каже директор художньої школи, голова журі конкурсу Олена Цьомик.

85 юних художників отримали грамоти та призи від організаторів. А володарем гран-прі конкурсу вперше стала учениця Люблинецької школи мистецтв Катерина Дацюк. «Я малювала на тонованому листку – це прихід зими і вона приносить свої свята… Новий рік ми зустрічаємо вдома з сім’єю, так само і Різдво. Я дуже люблю ці свята», – розповіла володарка гран-прі конкурсу Катерина Дацюк.

Ці дитячі роботи даруватимуть ковельчанам радість та позитив ще впродовж місяця: саме стільки часу діятиме підсумкова виставка 23 творчого конкурсу «Зимовий калейдоскоп».

Відео ТЦ Ковель:

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 592 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]