Головна » 2017 » May » 12 » Волинський краєзнавчий музей – серед учасників Фестивалю військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині
13:01
Волинський краєзнавчий музей – серед учасників Фестивалю військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині
Волинський краєзнавчий музей – серед учасників Фестивалю військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині

З 10 по 14 травня 2017 року в селі Соловичі Турійського району відбувається ХІІ обласний Фестиваль фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині. Про актуальність такого заходу, в умовах нинішньої ситуації на Східній України, годі й говорити. Волинська молодь має змогу загартувати свій дух під час військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), прийняти участь у різноманітних спортивних, туристичних та інтелектуальних змаганнях, повправлятися у стрільбі з пневматичної зброї, навчитися надавати першу медичну допомогу тощо.

Організатори, якими є Управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації і Центр туризму, спорту та екскурсій, не оминули і патріотичне виховання молоді. На прохання Голови штабу Фестивалю, заслуженого працівника освіти України і керівника Центру туризму, спорту та екскурсій Леоніда Толстіхіна, Волинський краєзнавчий музей розгорнув на Фестивалі свою виставку «Українська Повстанська Армія: історія нескорених».

На урочисте відкриття Фестивалю для презентацію виставки були запрошені й працівники музею. Зокрема, з молоддю на патріотичні теми спілкувалися провідний науковий співробітник Лис Сергій і старший науковий співробітник Філонюк Марія. Історичні події, які стосуються 100-річчя Української революції та 75-річчя створення УПА на Волині неодноразово обговорювалися серед учасників дійства. Завершиться Фестиваль фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині у неділю. До самого закриття буде працювати й музейна виставка.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 520 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]