Головна » 2017 » May » 11 » Волинян запрошують на відкриття Інтерактивного музею
13:44
Волинян запрошують на відкриття Інтерактивного музею
Волинян запрошують на відкриття Інтерактивного музею

Два травневі дні обіцяють бути яскравими для жителів Луцька, адже 12-13 травня до міста завітає uCRAZYans. Це ігровий захід, протягом якого будь-який мешканець будь-якого віку та статусу зможе познайомитися з цікавими ініціативами Луцька та України, – повідомили «Волинським Новинам» організатори.

З їхніх слів, Інтерактивний музей відрізнятиметься від звичного: його експонати можна і навіть треба буде чіпати! Він допоможе краще пізнати, чим живе місто й як можна долучитися до його покращення.

Першу екскурсію в рамках громадського простору uCRAZYans буде проводити засновниця ГО «Дивовижні» Марія Насєдкіна. Разом із екскурсією проходитиме прес-конференція.

Відкриття Інтерактивного музею відбудеться 12 травня о 12:30 на Театральному майдані Луцька.

Інтерактивний музей працюватиме два дні: 12-13 травня з 11:00 до 18:00. Вхід вільний.

Крім музею, серед цікавинок uCRAZYans плануються лекторій, соціальний квест, розвиваючий дитячий майданчик.

Організатори заходу: Міжнародна неурядова організація Pact та ГОДивовижні, за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International Development).

* Пакт – міжнародна неурядова організація, що, зокрема, реалізує проект «Долучайся!», метою якого є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності.
* «Дивовижні» – громадська організація, яка займається розвитком соціальної відповідальності, шляхом залучення містян до змін, а також сприяння ініціативам місцевих активістів.

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 675 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]