Головна » 2013 » April » 26 » Волинь відвідали працівники музеїв Чернігівщини.
16:14
Волинь відвідали працівники музеїв Чернігівщини.
Волинь відвідали працівники музеїв Чернігівщини.
Волинь володіє безцінною культурною спадщиною, має багаті природно-рекреаційні ресурси, славну історію, самобутні народні традиції, що є знаковим для розвитку туризму в області. Волинська область широко відкриває свої двері перед усіма, хто бажає помилуватись її природою, пізнати історію, заглибитись у духовні джерела краю. Багатовікову історію волинського краю, його культурну і мистецьку спадщину репрезентують, зокрема, музеї області.
З метою ознайомлення з музеями Волині, обміну досвідом та вивчення туристичного потенціалу краю, 26 квітня 2013 року область відвідала група працівників музеїв Чернігівської області на чолі з президентом Національного комітету ІСОМ, директором Чернігівського обласного історичного музею імені В.В.Тарновського Сергієм Лаєвським.
Співробітники музеїв Чернігівщини побували у Волинському краєзнавчому музеї, де для них провели екскурсії по експозиціях відділів природи, давньої та новітньої історії, а також тематичних виставках. В обласному музеї відбулося професійне спілкування фахівців-музейників та обмін досвідом музейної роботи.

























Крім Волинського краєзнавчого музею працівників музеїв Чернігівської області відвідали Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки, Музей волинської ікони, Луцький державний історико-культурний заповідник та Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки.
 
Фото Л.Максимова
Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 1054 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]