Головна » 2013 » Лютий » 3 » Віртуальна прогулянка до музеїв Луцька.
18:13
Віртуальна прогулянка до музеїв Луцька.
Віртуальна прогулянка до музеїв Луцька.
Відтепер всі бажаючі можуть віртуально пройтися до музеїв Луцька на Яндекс. Картах. Тут з’явилась функція – панорами вулиць Луцька. Про це повідомляє прес-служба компанії „Яндекс.Україна”.
Завдяки новій функції майбутні гості обласного центру мають змогу попередньо оглянути найголовніші пам’ятки Луцька, його вулиці та створити враження про місто.
В Інтернеті можна здійснити екскурсії вулицями міста Луцька, віртуально потрапити до замку Любарта, „підійти” і побачити де знаходяться Волинський краєзнавчий музей, Музей волинської ікони, Художній музей, Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки, Музей книги та інші музеї. Це дуже зручно для тих хто хоче відвідати музеї Луцька, особливо для екскурсій школярів з районів Волині та інших областей України, маршрути яких по місту тепер можна попередньо віртуально планувати.
Під час підготовки проекту панорамного Луцька ініціатори відзняли практично весь центр, основні вулиці та пішохідні зони Луцька. Зйомками міста займалися партнери Яндекса у червні 2012 року. Панорамомобіль проїхав 138 кілометрів та зробив понад 15,5 тисячі знімків. Близько чотирьох тисяч кругових панорам Луцька можна знайти тут – на maps.yandex.ua, варто лише натиснути „Панорамы” і клікнути по синім лініям вулиць, що з’являться на мапі.

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1096 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]