Головна » 2015 » March » 1 » В гостях у музейної киці
21:45
В гостях у музейної киці
В гостях у музейної киці

   1 березня у Художньому музеї відбулись гостини з гостинцями від музейної киці Марго. В гості до музею приходили діти з Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

   Мета заходу: представити дітям Художній музей, як скарбницю духовних цінностей і водночас, як сучасний заклад, що сповнений життя, цікавих ідей, незабутніх подій; виховувати в дітях відчуття краси, пошану до творчості, гуманістичні почуття любові до Божого світу, людини та братів її менших.

   Зустріч розпочалась із знайомства з Художнім музеєм.

   В залі, де розмістилась тимчасова міні-виставка художнього фото із зображеннями музейних котів, дітей зустріла винуватиця свята – Марго.

   Діти почули багато цікавих розповідей про музейних котів: Мурчика, Марго, Фрузю, Басю, Вуву, Мурку... Зустріч доповнили пізнавально-ігрові розмови про котів, спільне декламування віршів.

   З гарним «муркотячим» настроєм діти взялись розмальовувати казкового кота. Фотовиставку доповнили роботи художниці Ольги Кваші, на яких зображені котики.

   Найкращим подарунком для колективу музею і, звичайно, Марго стали щирі посмішки дітей.

   Був обіцяний подаруночок на згадку і солодкий почастунок.

   Зазвичай полохлива, киця Марго у такий святковий день дозволила себе навіть погладити на прощання. Сподіваємось, подарована сьогодні краплинка турботи і любові дітям перетвориться у майбутньому на їхнє гуманне і шанобливе ставлення до Божого світу.

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 892 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]