Головна » 2018 » January » 24 » Соборна мати Україна – одна на всіх як оберіг
09:30
Соборна мати Україна – одна на всіх як оберіг
Соборна мати Україна – одна на всіх як оберіг

22 січня в Маневицькому краєзнавчому музеї до Дня Соборності України відбулися тематичний виховний захід «Соборна мати Україна – одна на всіх як оберіг» та презентація виставки «Велична і свята наша Україна».

Ведучі заходу організатор екскурсій музею Людмила Піддубна та учениця Софія Шемчук ознайомили учнів 7-Б класу школи №1 ім. Андрія Снітка з історією виникнення свята Соборності України та розповіли його значення.

Упродовж останніх років українці все частіше звертаються до свого коріння, до своєї історії. Безцінним є й історичний досвід поколінь, тому перейняти його естафету, засвоїти найкраще – дуже важливо для молоді, а особливо в цей буремний непростий час для України.

З учнями було проведено історичну вікторину «Моя єдина Україна», школярі вставши взявшись за руки, утворили вінок, який символізує єдину соборну Україну та виконали гімн нашої держави.

Учасники заходу зображували за допомогою малюнка ставлення до свята. І всі вони бажають одного – миру і спокою в нашій державі, щоб країна наша була неподільною.

Віримо, що територіальну цілісність України, скроплену кров’ю наших борців, все таки ми зможемо сьогодні зберегти і навіки залишити непорушною. Маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти великої мети – побудови вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки!

Петро Хомич,
директор Маневицького краєзнавчого музею

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 647 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]