Головна » 2018 » January » 17 » Пропонують ґранти для проектів з україністики
10:49
Пропонують ґранти для проектів з україністики
Пропонують ґранти для проектів з україністики

Наукове Товариство ім. Шевченка призначатиме ґранти у 2018 році для дослідницьких проектів, які стосуватимуться широкого кола питань, пов’язаних з україністикою. І хоча пріоритети надаватимуться проектам у галузях гуманітарних і соціальних наук, подання на дослідження в інших ділянках також прийматимуться, якщо становитимуть вагомий внесок в українську науку.

Вимоги

Дослідницькі ґранти призначатимуться вченим з різних країн у різних дисциплінах. Усі подання оцінюватимуться за рівнем їхньої наукової ваги, досвіду пошукувача, враховуватиметься також важливість поданого проекту з точки зору україністики.

Неповні подання, або подання, які надійдуть після вказаного терміну, не розглядатимуться. Пошуковці матимуть можливість подаватися ще раз, поновивши своє подання у наступному терміні, визначеному для призначення ґрантів. Перевага надаватиметься тим науковцям, проекти яких уже матимуть додаткове підтверджене фінансування з інших джерел або зможуть довести своє подання до інших фондів. Якщо пошукувач уже отримував ґрант для досліджень від НТШ-А, то наступне подання можна буде зробити через рік. До того ж подавач муситиме представити письмовий звіт про використання попереднього ґранту і проробленої праці, перш ніж подаватися знову.

Правила отримування ґранту

Дослідницькі ґранти призначаються насамперед для пошуків матеріалів, їхнього опрацювання і написання праці. Призначені кошти можуть використовуватися для покриття таких витрат: праця в архівах, копіювання архівних матеріалів, додаткові витрати, покриття витрат на дорогу, харчування та проживання під час праці в інших містах або країнах.

Максимальна сума ґранту становитиме $ 5,000 для індивідуального подання, або $ 7,500 для колективного.

Необхідні матеріали для подання і терміни

- заява для отримання ґранту

- резюме (CV) з публікаціями

- опис проекту, науковий контекст досліджуваної теми, наукова новизна проекту для україністики і очікувані результати (публікація і т.д.)

- докладний графік роботи над проектом і передбачуваний бюджет

- 2-3 рекомендаційні листи

Подання з усіма необхідними документами надсилати на електронну адресу НТШ-А до 1 березня 2018 року ([email protected]). Остаточні рішення будуть прийняті у червні 2018 року.

Джерело: «Велика Ідея»

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 550 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]