Головна » 2018 » January » 17 » Перевидали книгу Олександра Цинкаловського
14:34
Перевидали книгу Олександра Цинкаловського
Перевидали книгу Олександра Цинкаловського

У Володимирі-Волинському перевидали унікальну книгу відомого науковця Олександра Цинкаловського «Княжий город Володимир».

Книгу до 120-річчя від дня народження видатного земляка перевидав Державний історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир». У Заповіднику кажуть, що книга була видана в далекому 1935 році у Львові і перевидавалася лише один раз невеликим тиражем у 2003 році.

Кошти на перевидання книги, у сумі 45 тисяч гривень, виділила Волинська обласна рада за сприяння депутата облради Анатолія Вітіва.

Розуміння та підтримку перевидання книги знайшло також у працівників Львівської національної наукової бібліотеки імені Василя Стефаника, котрі надали скановані копії оригіналу книжки.

Також у лютому 2018 року адміністрація ДІКЗ «Стародавній Володимир» спільно з Волинським краєзнавчим музеєм, Волинською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України та Володимир-Волинською гімназією ім. О. Цинкаловського, проведуть круглий стіл «Олександр Цинкаловський – велич особистості».

Джерело: ВолиньUA.

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 555 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]