Головна » 2018 » January » 16 » Обласний музей запрошує на зустріч з нашими захисниками
13:42
Обласний музей запрошує на зустріч з нашими захисниками
Обласний музей запрошує на зустріч з нашими захисниками

ПРЕС-РЕЛІЗ

18 січня 2018 р., 12 год. Волинський краєзнавчий музей.
Зустріч із вояками 14-ї окремої механізованої бригади
в рамках проекту «Наші Захисники»

Четвертий рік поспіль Україна відстоює свою незалежність і територіальну цілісність. Виборюючи мирне небо найкращі сини і дочки Вітчизни жертвують усім, при потребі віддаючи життя державі й народу. Про це має пам’ятати кожен із нас складаючи плани на завтрашній день. Із цією метою Волинський краєзнавчий музей започатковує проект «Наші Захисники» – цикл заходів, присвячених героям нашої новітньої історії, волинянам, захисникам державного суверенітету України.

У рамках цього проекту 18 січня о 12 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться перший захід циклу, присвячений доблесній 14-й окремій механізованій бригаді. Дане військове формування вибране невипадково, адже у його складі вогняними дорогами АТО пройшла чи не найбільша кількість волинян.

Захід відбудеться у рамках зустрічі з представниками бригади, де кожен бажаючий зможе поспілкуватися з вояками, які захищають нас і подякувати їм за це. Запрошуються усі бажаючі, а особливо учнівська і студентська молодь, для якої українське воїнство є чи не найкращим прикладом патріотизму у цей нелегкий час. Учасники зустрічі зможуть оглянути стаціонарну виставку «Неоголошена війна. Волинський рахунок», де представлено бойові реліквії та трофеї, передані до музею із місць бойових дій волинськими бійцями та волонтерами.

Протягом століть Україна боролась за право на існування, сьогодні ми відстоюємо право бути сильними і самостійними у виборі своєї долі. Ми обов’язково переможемо у цій боротьбі, тому що Збройні Сили України довели на скільки міцно стоять на зайнятих рубежах. Слава Героям!!!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 565 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]