Головна » 2017 » May » 18 » Ніч музеїв 2017
13:55
Ніч музеїв 2017
Ніч музеїв 2017

13 травня Художній музей м. Луцька зустрів своїх друзів із новою програмою «Українське рица́рство: відвага і честь». Концептуально ця «Ніч музею 2017» пов’язана із попередніми, однак акцентує увагу на ще одній вельми актуальній сьогодні темі звитяги, честі, духовної величі захисників України від найдавніших часів і аж до нині. Вона органічно вплітається до восьми попередніх подій, які безперервно готуються з 2009 року.
В програмі свята відбувся огляд оновленої музейної експозиції, презентація виставки творів Дмитра Стецька (1943 – 2017) та Катерини Ганейчук.

Урочиста частина розпочалась із традиційного читання вірша на герб Його Величності князя Василя Костянтина Острозького, особистість якого є прикладом шляхетності та відваги, взірцем для наслідування нащадкам.
Надзвичайно приємно було почути привітання для працівників Художнього музею із професійним святом і навзаєм від музею були вручені іменні подяки за високі здобутки в царині мистецтва.
Щиро дякуємо гурту «Хорея Козацька» за створення особливої, неповторної атмосфери свята. Гості музею насолоджувались концертом в двох частинах: Douset patria (Богові та Батьківщині) та Musica ego vinum (Музика і вино)
Учасники гурту: Тарас Компаніченко, Данило Перцов, Северин Данилейко, Сергій Охрімчук, Максим Бережнюк, Ярослав Крисько.

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 680 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]