Головна » 2017 » February » 18 » Музейний журфікс “Отут історія, написана без слів”
17:08
Музейний журфікс “Отут історія, написана без слів”
Музейний журфікс “Отут історія, написана без слів”

16 лютого у Ківерцівський краєзнавчий музей завітали настоятелі храмів УПЦ КП аби обговорити питання підготовки конференції “Минуле і сучасне Волині та Полісся. Ківерцівський район та Олика в історії України та Волині”. Зустріч відбулася в рамках проекту “Духовні святині краю” і пройшла в теплій та дружній атмосфері.

У журфіксі брали участь: помічник народного депутата Лариса Понєдєльник, депутат обласної ради Олександр Омельчук, голова Волинської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Галина Марчук, заступник голови районної ради Тамара Чигрин, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Єлізавета Левчук, головний спеціаліст відділу з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА Оксана Мирончук.

Спільно з благочинним протоієреєм Іваном Семенюком Ківерцівський краєзнавчий музей ініціює створення ілюстрованого каталогу усіх святинь району. Це одне із наших пріоритетних завдань. В ході зустрічі сторони обговорили питання взаємодії та співпраці на ниві духовності, соціального служіння та благодійності. Учасники зустрічі були одностайні в тому, що наша спільна історична спадщина має бути гідно представлена, аби стати вагомим аргументом для відкриття Ківерцівщини знову і знову. Розпочатий діалог буде продовжений, і ті багато питань, які порушувалися, знайдуть свої рішення.

Гості ознайомилися з експозиціями музею.

Галина Слатініна,
науковий співробітник Ківерцівського краєзнавчого музею

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 679 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]