Головна » 2017 » Лютий » 01

   3 лютого (п’ятниця) о 17:00, в межах культурно-мистецького проекту «Довгі зимові вечори», відбудеться концерт «Ми з колядою...» вокального гурту «КРАЛІ В КОРАЛЯХ» (художній керівник Юлія Штець) за участі інструментального гурту «Стара шухляда».

   У Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського на суд глядачів представили театральне дійство – виставу “Кайдашева сім'я” за повістю І.С.Нечуя-Левицького.

   Про те, що село Піддубці має свою цікаву вікову історії, знають його жителі від малого до старого. А що є чим похвалитися й перед іншими, у цьому переконаєтеся, побувавши у селі та спілкуючись із старожилами. А сільські активісти вирішили заснувати музей села, щоб пам'ять зберігалася для майбутніх поколінь. Захід відбудеться 3 лютого (у п'ятницю) о 13.00 у місцевій школі.

   3 лютого мине дев’ять днів, як у Луцьку перестало битись серце відомого українського дисидента, правозахисника, політв’язня, історика й публіциста Миколи Георгієвича Коца. Працівники Волинського краєзнавчого музею висловлюють щире співчуття рідним і друзям Миколи Георгієвича у зв’язку з його смертю.

Вічна пам’ять великому Патріоту України…