Головна » 2017 » Лютий » 21

   21 лютого у приміщенні Волинського краєзнавчого музею відбувся черговий захід із циклу «Перемоги української зброї», присвячений роті особливого призначення «Світязь», яка у період 27–30 січня 2015 року героїчно билась в оточенні, обороняючи м. Вуглегірськ Донецької області.

   На обласних урочистостях з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в Палаці мистецтв м. Луцька експонувалась пересувна фотодокументальна виставка «Герої не вмирають!», присвячена подіям Революції Гідності 2013-2014 рр. та загиблими Героям Небесної Сотні, створена науковими співробітниками Волинського краєзнавчого музею

   У Волинському краєзнавчому музеї 22 лютого о 14.00 год. відбудеться тематичний вечір «На шлях я вийшла ранньою весною», який є продовженням циклу заходів, присвячених 146-ій річниці від дня народження Лесі Українки – патріотки української незалежної країни.

 

Шановні музейники Волині!

Підтримаємо львівського колегу – Василя Отковича, у діяльності якого Волинь займала особливе місце

   Експозиція про Євромайдан «Ті, що тримають небо» була першою виставкою в Камінь-Каширському краєзнавчому музеї про надважливі події в історії України.

  23 лютого о 12.00 год. у приміщенні виставкового залу Адміністрації державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку, з нагоди 146-річниці з дня народження Лесі Українки, відбудеться мистецький захід „Стояла я і слухала весну...”.

 

На знак скорботи, 22 лютого
усі розважальні заходи
у Волинському краєзнавчому музеї
та його відділах
ВІДМІНЯЮТЬСЯ