Головна » 2017 » Лютий » 23

   У Волинському краєзнавчому музеї відбувся тематичний вечір «На шлях я вийшла ранньою весною», який є продовженням циклу заходів, присвячених 146-ій річниці від дня народження Лесі Українки.

   У Рожищенському районному історико-краєзнавчому музеї відбулося свято Масляної. В музей завітали місцеві господині із традиційними виробами – млинцями різноманітного смаку та поділилися рецептами приготування. Яких тільки млинців тут не було!

   Фольклорно-мистецьке дійство у Луцькому замку! Це народні гуляння, обряд Колодія, виступи фольклорних колективів, спалювання опудала, конкурси, забави, частування українськими традиційними стравами.

   Міжнародний день рідної мови у Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського цьогоріч відзначили по-особливому. За задумом організаторів до цього свята було підготовлено вечір-портрет нашої землячки, цікавої, багатогранної особистості Галини Ушакової під назвою “З любові слово проросло”.

   До 146-ліття від дня народження Лесі Українки та 140-річчя від дня народження Ольги Косач-Кривинюк, Музей Лесі Українки Східноєвропейського національного університету запрошує 24 лютого 2017 року о 12 год. на відкриття виставки „Сестри”.