Головна » 2017 » February » 17 » Маневицький краєзнавчий музей запрошує оглянути виставку «Герої серед нас»
16:11
Маневицький краєзнавчий музей запрошує оглянути виставку «Герої серед нас»
Маневицький краєзнавчий музей запрошує оглянути виставку «Герої серед нас»

Ця фотовиставка це спільний проект відділу інформаційної політики облдержадміністрації та заслуженого журналіста України Валерія Мельника.

На фотовиставці представлені 17 фотографій волинських військових, котрі захищали східний кордон країни. Учасників виставки обирали ветеранські організації - по одному з районів і міст обласного значення. У бійців різні долі, військові звання, але всіх їх об'єднало те, що вони, подолавши всі страхи, пішли боронити країну. Серед тих, чиї портрети у виставковому залі Маневицького краєзнавчого музею, є наш земляк з села Рудки Юрій Якович Величко – учасник оборони Донецького летовища, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня, а також доброволець батальйону «Донбас» - журналіст з Каменя Каширського Богдан Пташник, портрет Олександра Дишка який народився в селі Ветли Любешівського району, а на фронт пішов добровольцем, брав участь в боях під Савур Могилою, Широкиному, зараз продовжує службу за контрактом в Прикордонних військах України, та інші.

Усі вони героями себе не вважають, бо робили, те що потрібно, але, історія кожного заслуговує на нашу з Вами шану і повагу.

П.М.Хомич,
директор Маневицького краєзнавчого музею

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 639 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]