Головна » 2016 » April » 4 » Маневицький човен став героєм вуличної вистави у Луцьку
11:40
Маневицький човен став героєм вуличної вистави у Луцьку
Маневицький човен став героєм вуличної вистави у Луцьку

   Виставу «Пригоди Петра Колобка та його човна» показали у Луцьку. Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань. Дійство 3 квітня перед входом у театр влаштували аматори з студії “Вперше”. Хоча вони й не пояснювали глядачам, очевидно, що праобразами головних героїв були Ластівка і Гунчик.

   Так, герой, який уособлював скандального театрала, не хотів ставити виставу про човен, мовляв, мені цікавіше створити дійство про “шаланду”. Нагадаємо, нещодавно Ластівка потрапив під хвилю критики через відмову у наданні сцени драмтеатру для благодійного проекту.

   Ще одним персонажем був Володимир Петрович Вовк, який обіцяв берегти човна, а потім заявив, що за це відповідають інші люди.

   “Завдяки погоді та хорошому настрою (ну і звісно подготовки) вистава пройшла на УРА! Серед глядачів, були директор Маневицького краєзнавчого музею Петро Хомич та Петро Міцевський, люди які знайшли та піклуються про човен.

   Дякуємо всім кому було не байдуже до вистави. Особливо дякуємо, режисеру Наталії Максимчук та її команді!” – кажуть організатори.

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 850 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]