Головна » 2017 » February » 17 » Історична година, присвячена третій річниці розстрілів на Майдані
14:48
Історична година, присвячена третій річниці розстрілів на Майдані
Історична година, присвячена третій річниці розстрілів на Майдані

16 лютого у Волинському краєзнавчому музеї відбулася історична година «Наші Герої», присвячена третій річниці трагічних розстрілів на Майдані.

В експозиції «Герої не вмирають!», що вже третій рік діє у музеї, було проведено екскурсію, де було згадано події зими 2013–2014 рр., представлено ряд нових експонатів, що присвячені активістам Майдану та загиблим Героям Небесної Сотні.

Присутні на заході студенти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою мали можливість особисто поспілкуватися з учасником подій Революції Гідності та командиром відділення 80-ї бригади, «кіборгом» Андрієм Серганчуком.

Захисник розповів про те, чим займався до подій на Майдані та АТО та безпосередньо про Революцію Гідності та бої за Донецький аеропорт. Хлопець розповів що війна для нього розпочалася з Майдану, коли виносив тіла розстріляних… Тоді все змінилося в житті. Згадав побратимів, з якими захищав Донецький аеропорт, як кілька раз смерть просто чудом оминала його.

В ці дні наша країна вшановує, тих хто загинув за нашу свободу на барикадах Майдану, згадує їх жертовність. Сьогодні, як би не було тяжко, кожен має згадати тих людей, яких вже немає з нами, які так мріяли про справді вільну, незалежну Україну.

Слава Україні! Героям Слава!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 599 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]