Головна » 2017 » February » 17 » Дороги пам’яті – дороги Афганістану
14:08
Дороги пам’яті – дороги Афганістану
Дороги пам’яті – дороги Афганістану

У Маневицькому краєзнавчому музеї до 28-ї річниці виведення військ з Афганістану було проведено тематичний урок «Дороги пам’яті – дороги Афганістану».

У тематичному уроці взяли участь учні Маневицької СШ №1 імені Андрія Снітка, разом з вчителькою Галиною Марківною Коробчук. Вони оглянули виставку «Їх покликав Афган», з трепетом почитали останні листи солдат додому, оглянули світлини про військове життя, ознайомитись з картою Афганістану на якій позначено де воювали наші земляки.

Після оглядин виставки працівники музею були зворушені тим, що учень школи Микола Бідун на світлинах впізнав свого батька Бідуна Миколу Адамовича, а Олійник Павло свого нині покійного Олійника Анатолія Васильовича.

Щоб вшанувати наших воїнів, які полягли на чужій Афганській землі, учасники заходу хвилиною мовчання схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих, запалили лампадки та поклали квіти до меморіальних плит воїнів-афганців, які виконуючи інтернаціональний обов’язок загинули в Афганістані – Бориса Оленюка з Цмін, Михайла Мандзюка із Грузятина, Юрія Суліковського із Гути-Лісівської, Володимира Швеця із Козлинич, яким довелося воювати в чужих країнах.

П.М.Хомич,
директор Маневицького краєзнавчого музею

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 744 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]