Головна » 2018 » January » 25 » Для Камінь-Каширського музею готують нове приміщення
13:14
Для Камінь-Каширського музею готують нове приміщення
Для Камінь-Каширського музею готують нове приміщення

У Камені-Каширському активно тривають роботи по реконструкції приміщення колишнього кондитерського цеху під облаштування районного краєзнавчого музею. До грудня 2015 року будівля перебувала у власності Волинської облспоживспілки, а згодом була придбана районною радою для згаданих вище цілей.

Наразі, як розповів начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук, відбувається капітальний ремонт даху цього нежитлового приміщення, що знаходиться в м. Камінь-Каширський по вул. Неродів, 6.

– Для робіт виділено кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на суму 170 тис. грн., – зазначив Олександр Лук’янович. – Станом на сьогодні ці кошти освоєні повністю. Роботи здійснюються відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України про «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

Також Олександр Нікітчук поінформував, що загальна кошторисна вартість реконструкції даху для майбутнього районного музею становить 955 тис. грн. Станом на сьогодні загалом здійснено робіт, у тому числі й за кошти підрядника, на суму майже 900 тис. грн.

Джерело: Камінь-Каширська райдержадміністрація

Категорія: Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 628 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]