Головна » 2017 » May » 29 » Делегація Великопольського воєводства у Ківерцях
14:18
Делегація Великопольського воєводства у Ківерцях
Делегація Великопольського воєводства у Ківерцях

Міжнародна співпраця сьогодні – це вимога часу. Транскордонне співробітництво в Україні вже нікого не дивує і розглядається у двох площинах – як інструмент розвитку прикордонних територій та як чинник реалізації її євроінтеграційних прагнень.

Для Ківерцівської міської ради десятирічна міжнародна співпраця дає можливість знайомитись з процесами європейського розвитку громад, запозичувати досвід вдосконалення і налагодження життя, а головне – щедро ділитись своїми надбаннями, досягненнями та традиціями.

Нещодавно делегація із ґміни Пшигодзіце Великопольського воєводства знову перебувала у нашому місті на запрошення міського голови Володимира Жгутова і принагідно відвідала Ківерцівський краєзнавчий музей.

З великим зацікавленням гості знайомились з експозицією краєзнавчого музею та вдихали часточку історії нашого краю. За словами польських сусідів різнобарвність нашої місцевості, її багата культура та національна спадщина є результатом клопіткої праці кожного мешканця, який шанує та любить свою землю. В дружній польсько-українській атмосфері поляки ділились позитивним враженням і бажали Ківерцівщині та цілій Україні процвітання та мирних днів.

Галина Слатініна,
науковий співробітник Ківерцівського краєзнавчого музею

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 584 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]