Головна » 2013 » May » 17
   17 травня відбулися урочистості з нагоди відкриття меморіального знаку – пам’ятної дошки видатному краєзнавцю, педагогу, першому директору і співзасновнику Камінь-Каширського районного народного історико-краєзнавчого музею Василю Кмецинському.
   17 травня у Волинському краєзнавчому музеї проведено урочисту академію з нагоди Міжнародного дня музеїв. Участь в академії взяли представники місткої та обласної влади, а також науковці, краєзнавці та працівники музеїв області.
   17 травня, з нагоди Міжнародного дня музеїв, у Волинському краєзнавчому музеї проведено День відкритих дверей. В обласному музеї відбулась ціла низка заходів з нагоди свята. В усіх експозиціях та виставкових залах музею цього дня було велелюдно.
   У Любомльському краєзнавчому музеї відбулася презентація книги Олександра Остапюка „З історії римо-католицьких парафій та польських общин Любомльщини на Волині”.
   Керівник гуртка Локачинського будинку школяра Оксана Деревич, яка професійно володіє технікою петриківського розпису по дереву, провела у Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського майстер-клас для учнів Затурцівської школи І-ІІІ ст. ім В.К.Липинського.