Головна » 2013 » May » 16
  З метою удосконалення фахового рівня, професійної кваліфікації та обміну досвідом музейних працівників області на базі Волинського краєзнавчого музею 15-16 травня проведено обласний дводенний семінар-практикум директорів комунальних та громадських музеїв області на тему „Сучасні форми роботи музею з дітьми”/
   16 травня у приміщенні обласного краєзнавчого музею відбулося нагородження переможців Четвертої обласної рейтингової акції „Музейна подія року на Волині – 2012”, проведеної управлінням культури обласної державної адміністрації та Волинським краєзнавчим музеєм. Акція „Музейна подія року” започаткована у 2009 році і є щорічним конкурсом, у рамках якого відзначаються найважливіші, найбільш показові та резонансні явища у музейній галузі на Волині, що найбільше вплинули на загальне сприйняття музеїв у суспільстві.
   18 травня відзначатиметься Міжнародний день музеїв. Нововолинському народному історичному музею весною виповнилося 15 років. На даний час у ньому нараховується 5932 експонати, 1375 із яких – із фонду оригіналів. У міській скарбниці історії з дня її відкриття успішно й творчо трудиться директор закладу Надія Войтюк.