Головна » 2013 » May » 08
  8 травня у Національному художньому музеї Республіки Білорусь відкрилася виставка „Портрети володарів і магнатів Великого князівства Литовського” зі збірок Львівського історичного музею, Львівської національної галереї мистецтв та Волинського краєзнавчого музею.
   До працівників відділу етнографії Волинського краєзнавчого музею звернулася Лариса Андріївна – соціальний педагог Волинської обласної громадської організації „Даун-синдром”, з проханням допомогти розписати писанки. П’ятеро дітей з нетерпінням чекали заняття, яке відбулося 8 травня.
   У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки діє персональна виставка української мисткині Лариси Іванової „Чисті тони палітри”.
   8 травня у Горохівському історичному музеї відбувся тематичний вечір „Тернистий шлях до Перемоги” для учнів 6-7 класів міста. На захід було запрошено ветеранів Великої Вітчизняної війни О.Харченка та М.Рожила.
   З нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, 8 травня в музеї Слави ветеранів Афганістану, відбулася тематична зустріч «Урок мужності» для дітей, які перебувають на обліку в кримінальній міліції у справах дітей.