Головна » 2013 » May » 15
   До Міжнародного дня музеїв, що відзначатиметься 18 травня, та з нагоди 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі Предстоятель Української Православної Церкви, на прохання музейних працівників та за підтримки голови Нагородного відділу УПЦ архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра, передав комплекти нагород УПЦ Волинському краєзнавчому музею для експонування.
   15 травня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки „Фундатори музейної справи на Волині. Друга половина XX століття”, приурочена до Міжнародного дня музеїв. Виставка присвячена пам’яті Григорія Гуртового (1924–2012) – волинського краєзнавця, засновника та першого директора Торчинського народного історичного музею.
   15 травня Волинський краєзнавчий музей та кафедра документознавства і музейної справи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки провели Четвертий музейний круглий стіл на тему „Музейна комунікація: теорія і практика”. У науковому заході взяли участь працівники музеїв та заповідників України, викладачі кафедри, студенти.