Головна » 2013 » Січень » 21
   21 січня з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України бібліотека для дорослих, Торчинський народний історичний музей та школа смт Торчин запросили всіх на урок пам’яті „Свято єдності – свято духу”. Він відбувся в музеї біля розгорнутої виставки „Зі святом Соборності та Свободи України”, присвяченої тим визначним подіям, про яку детально розповів директор музею Олександр Мельник.
   21 січня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки Анжеліки Рудницької „Містерія літочислення”. Це – низка творів, які виконані авторською технікою вишивання із використанням традиційних прийомів українського народного мистецтва. Кожен експонат – довершений станковий предмет, що захоплює високою майстерністю й вишуканістю зображального мотиву. Всі вони загалом утворюють єдиний мистецький простір де панує гармонія, краса, любов до всього рідного.
   „Волинь в українській революції 1917-1921 років” – таку назву має виставка у Волинському краєзнавчому музеї. Презентували експозицію до однієї з найважливіших дат в історії української держави — Дня Соборності України. Серед експонатів виставки унікальні не лише на Волині, а й в Україні документи та світлини.