Головна » 2013 » Січень » 09
   Разом із святом „Різдво у Косачів”, яке відбулося 9 січня, в Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відкрилася персональна виставка Валентини Михальської „Я живу, тому що люблю” (живопис, графіка).
   9 січня в музеї Лесі Українки с.Колодяжне відбулося свято „Різдво у Косачів”. Наукові співробітники музею розповіли про традицію святкування Різдва в Косачів. Любили це свято в родині, адже воно створювало неповторну ауру запахом свіжозрубаної, принесеної з лісу ялинки, святковою метушнею по приготуванню особливих страв, чеканням гостей з Києва, врядженням ялинки.
   9 січня в дирекції Державного історико-культурного заповідника у м.Луцьку були підведені підсумки конкурсу дитячого малюнка „Свято святого Миколая у Луцьку” і відкрита виставка дитячих малюнків.
   9 січня на базі районної гімназії відбувся районний семінар керівників шкільних музеїв. З інформацією про виконання Програми національно-патріотичного виховання шляхом активізації музейної справи виступила методист РМК Трач Валентина. Були надані методичні рекомендації щодо планування роботи шкільних музеїв на друге півріччя та ведення документації.
   Згідно розпорядження голови Ківерцівської районної ради від 02.01.2013 року Метеха Ганна Василівна призначена виконуючою обов’язки директора комунального підприємства „Ківерцівський районний краєзнавчий музей”.