Головна » 2013 » Січень » 21 » У Торчинському народному історичному музеї – „Свято єдності – свято духу”.
23:21
У Торчинському народному історичному музеї – „Свято єдності – свято духу”.
У Торчинському народному історичному музеї – „Свято єдності – свято духу”.
21 січня 2013 року з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України бібліотека для дорослих, Торчинський народний історичний музей та школа смт Торчин запросили всіх на урок пам’яті „Свято єдності – свято духу”. Він відбувся в музеї біля розгорнутої виставки „Зі святом Соборності та Свободи України”, присвяченої тим визначним подіям, про яку детально розповів директор музею Олександр Мельник. Про визначних діячів того періоду розповіли учні школи та вчитель історії Ольга Ростиславівна Ворошик. Був присутній на заході та зі словами привітання з нагоди свята до всіх звернувся заступник голови райдержадміністрації Арсен Сидорчук.
На завершення уроку словами „Мої українці! Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишиться непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви покладені на вівтар незалежності, соборності, державності” – звернулась до всіх ведуча заходу, завідуюча бібліотекою для дорослих Оксана Мельничук.
 
Джерело: сайт Луцького району
Категорія: Торчинський народний історичний музей імені Григорія Гуртового | Переглядів: 866 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]