Головна » 2020 » May » 23 » Волинський музей українського війська вже буде відкритий для відвідувачів
10:27
Волинський музей українського війська вже буде відкритий для відвідувачів
Волинський музей українського війська вже буде відкритий для відвідувачів

З понеділка, 25 травня, Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки знову відкритий для відвідування. Графік роботи музею з 10:00 до 17:00 без вихідних.

Але до повного офіційного скасування загальнонаціонального карантину є певні зміни в роботі музею. Зокрема музейні зали поки не працюватимуть, лише експозиція на відкритому майданчику. Також буде проводитись вхідний санітарний контроль, не допускаються на територію і в приміщення Музею відвідувачі без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно. Організовано разом з постовими поліції охорони проведення безконтактного температурного скринінгу та візуальний огляд відвідувачів – загальний стан, ознаки лихоманки, наявність ознак гострого респіраторного захворювання: кашель, чхання, нежить. Забезпечено можливість використання антисептиків для відвідувачів. Музейне правило «руками не чіпати» як ніколи актуальне.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 250 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]