Головна » 2017 » December » 27 » У Ківерцівському музеї відкрито виставку різдвяно-новорічних робіт
15:10
У Ківерцівському музеї відкрито виставку різдвяно-новорічних робіт
У Ківерцівському музеї відкрито виставку різдвяно-новорічних робіт

З 26 грудня 2017 року в Ківерцівському краєзнавчому музеї відкрита для відвідування виставка різдвяно-новорічної атрибутики „З Різдвом Христовим, Україно!”. Традиційно до різдвяних свят краєзнавчий музей проводить різноманітні майстер-класи по виготовленню новорічних прикрас. До творчості залучаються учні шкіл, вихованці позашкільних установ.

На відкриття виставки завітав перший заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації Юліан Таранчук.
– Неймовірної краси роботи. Найбільше сподобався „Вертеп”. Виставка надихає на добрі справи, створює новорічний настрій. Здивований дитячою творчістю та майстерністю. Відразу навіюється відчуття наближення різдвяно-новорічних свят, щось щемливе, світле та радісне з дитинства, – ділиться враженнями Юліан Таранчук.

– Цього року до створення різдвяно-новорічних атрибутів і художніх творів на цю тематику долучилися митці ,з якими співпрацює музей, чиї вироби та картини неодноразово виставлялися, та учні. До створення вертепу долучилися Галина Міндер та Микола Герун. Діти працювали в музеї з особливим натхненням. Для різдвяних композицій використано різні природні матеріали й техніки декоративного мистецтва, – розповідає про композицію науковий співробітник музею Галина Слатініна.

– Для різдвяних композицій використано різні природні матеріали й техніки декоративного мистецтва. Шануймо наші традиції і готуймося до Різдва разом! Запрошуємо завітати на експозицію виставки, яка буде розгорнута і у січні 2018 року, – говорить директор Ківерцівського краєзнавчого музею Степан Войчик.

Джерело: Ківерцівська районна державна адміністрація

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 702 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]