Головна » 2016 » April » 22 » Творча майстерня у Ківерцівському музеї
13:54
Творча майстерня у Ківерцівському музеї
Творча майстерня у Ківерцівському музеї

   Ми всі звикли, що в’язання – це захоплення бабусь, однак творча майстерня "Комільфо", що започаткувала свою роботу в Ківерцівському краєзнавчому музеї, змінює стереотипи, адже тут збираються і молоді мами, і дівчата. А нещодавно навчатися цьому ремеслу разом із донькою прийшов і татусь...

   Щосереди любителі в’язати шпицями, гачком,бажаючі вдосконалити свою майстерність, перейняти досвід, повчитись креативному рукоділлю, збираються у музеї. Навіть якщо ви нічого не вмієте, вам достатньо лише прийти на зустріч, а решту навчать визнані майстри своєї справи: Русіта Назарчук-Тугайбаєва, Оксана Алексюк, Галина Зінгель, Людмила Юсипчук та інші непосидючі чарівниці-володарки золотих рук.

   17 квітня в музеї відбулось дефіле учасниць творчої майстерні, до участі в якому долучилися ще Людмила Заболотна, Галина Міндер, Катерина Переходько, Юлія Ніколайчук, Ігор Сорока.

   Збагатили та прикрасили захід викладачі дитячої музичної школи Анна Тьохта, Яна Жуєвська, Людмила Шевчук, Володимир Мартинюк зі своїми талановитими вихованцями, працівники районного Будинку культури імені М.П.Ковальова Анастасія Гарбуза, Олександр Гарбуза, піаністка Людмила Юсипчук.

   Вражень – не передати, треба все це бачити і чути. Інформація про ківерцівських майстринь вийшла за межі району: на недавній майстер-клас приїхала… ковельчанка.

Галина Слатініна,

 фото Степана Войчика

Джерело: Ківерцівський краєзнавчий музей

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 805 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]